Vraag: Wil je een ontwerp maken voor de raampartijen rond het restaurant en bij het gezondheidscentrum? We zien graag dat het ontwerp ook aansluit bij het nieuwe interieur.
Opdrachtgever: Ouderenzorg organisatie ZuidOostZorg en Sûnenz
Eindresultaat: Samen met Blom projectinrichting en de werkgroep heb ik een kleurenpallet samengesteld en op basis daarvan een passend ontwerp gemaakt. De Sionsberg werd altijd op handen gedragen door de inwoners van Dokkum. Maar de mensen uit de omliggende dorpen moesten we vooral niet vergeten! Dus, zo zie op de raampartijen rondom het restaurant illustraties van het stadhuis, pakhuizen en kenmerkende gebouwen van Dokkum. De huizen krijgen vervolgens in plaats van drie of vier etages, twee verdiepingen én de ruimte tussen de woningen wordt groter…  en zo zijn we in de dorpen aangekomen.
Het ontwerp, een soort beeldverhaal, loopt zo van het restaurant door tot aan de vitaliteitruimte waar prachtige, sfeerbepalende foto's van de Seedyk en de Wâlden op de 2,5 meter hoge ramen geplakt zijn. Door alléén het plakken van diverse soorten folies, kun je een ruimte een compleet andere uitstraling geven. Benieuwd naar de mogelijkheden, heb je een vraag of idee? Laat het me weten, ik denk graag met je mee.
Minimale middelen, GROOOOT effect

Back to Top