unnamed (6)

Raampartijen
Sionsberg
Dokkum

Raampartijen
Sionsberg Dokkum

Vraag
Wil je een ontwerp maken voor de raampartijen rond het restaurant en bij het gezondheidscentrum? We zien graag dat het ontwerp ook aansluit bij het nieuwe interieur.

Opdrachtgever
ZuidOostZorg, Sûnenz (zat voorheen ook in de Sionsberg)

Eindresultaat: 
Samen met Blom projectinrichting en de werkgroep een kleurenpallet samengesteld en op basis daarvan een passend ontwerp gemaakt.
De Sionsberg werd altijd op handen gedragen door de inwoners van Dokkum. Maar de mensen uit de omliggende dorpen moesten we vooral niet vergeten! Dus, zo zie op de raampartijen rondom het restaurant illustraties van het stadhuis, pakhuizen en kenmerkende gebouwen van Dokkum. De huizen krijgen vervolgens in plaats van drie of vier etages, twee verdiepingen én de ruimte tussen de woningen wordt groter…  en zo zijn we in de dorpen aangekomen.
Het ontwerp, een soort beeldverhaal loopt zo van het restaurant door tot aan de vitaliteitruimte waar prachtige sfeerbepalende foto’s van de Seedyk en de Wâlden op de 2,5 meter hoge ramen geplakt zijn.

Door alléén het plakken van diverse soorten folies, kan een ruimte een compleet andere uitstraling krijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden, heb je een vraag of idee? Laat het me weten, ik denk graag met je mee.

STÊD, SEEDYK EN WÂLDEN

 

FullSizeRender
IMG_0662
IMG_0661
IMG_0663
IMG_2376
FullSizeRender(12)
IMG_2374
FullSizeRender(11)
FullSizeRender(1)
IMG_3398

© 2018 YKAontwerpt.
Op alle afbeeldingen​, foto's én illustraties,​
 geldt copyright.
Het is niet toegestaan deze zonder explicite ​
toestemming te gebruiken.