Op 21 maart begint de lente. De tijd dat het voorjaar weer in de lucht hangt. En ook de dag dat mijn nieuwe website de lucht in gaat! Om dat met je te vieren, stuur ik je graag een kaartje. Of beter nog een hele serie kaartjes!
Wie wat te vieren heeft, hangt de slingers op, zei mijn moeder altijd. Dat doe ik graag samen met jou. Deze slinger laat je zien wat ik de afgelopen tijd gemaakt en gedaan heb. Op mijn website vind je bij ieder kaartje een passend project: van een gang met vitamine G tot vensters vol verhalen. De quotes op de kaarten leiden je naar deze bijzondere projecten.
Je kunt de slinger thuis ophangen of leuker nog: stuur de kaartjes naar vrienden, familie en kennissen om ze te laten weten dat je aan hen denkt. Zeker in deze tijd is er niets zo fijn dan een echt kaartje in je bus te vinden.
Hopelijk zien we elkaar snel weer om te genieten van de lente, inspiratie op te doen voor nieuwe projecten en samen mooie dingen te maken. Dat is mijn wens voor 2021: we maken er iets moois van!
Back to Top