Vraag: We willen onze medewerkers in de maand Mei in het zonnetje zetten omdat ze zich meer dan een jaar keihard hebben ingezet in de strijd tegen het coronavirus. Wil jij hiervoor een communicatiemiddel ontwerpen?
Opdrachtgever: Zorgorganisatie ZuidOostZorg
Eindresultaat: Wat gaat het worden? Van kaart naar leporello naar een eigen mini-magazine van 20 pagina's! Hoe...? 
In eerste instantie was het de bedoeling om alle medewerkers een attentie en een leuke kaart te sturen met daarop een aankondiging en een verwijzing naar de activiteiten die voor hen zouden worden georganiseerd. Dat bleek niet allemaal te passen op een kaart dus voorgesteld een leporello -uitvouwfolder- te maken. Al doende groeide en bloeide de creativiteit en inspiratie en werd me gevraagd of er óók nog een mini-kalender aan toegevoegd kon worden? Superleuk om van de 31 aangeleverde quotes, tips en recepten een serie kalenderkaartjes te maken. 
De leporello werd op deze manier wel heeel lang dus zijn we uitgekomen op een superleuk, inspirerend éigen mini-magazine, met de toepasselijk naam: Me&i. Bij ZuidOostZorg is de maand mei voor Me&I, een maand om tijd voor jezelf te nemen, even rust, even niks want dat hebben jullie verdiend!
Find your flow!
Back to Top